Vålerenga – Aalesund 4-1: Opprykkstoget står klart på perrongen

Tre nye poeng i banken, men det kunne faktisk ha gått litt annerledes denne gangen, og 4-1 er i overkant. Etter en forrykende start hvor vi har marginer og får ei straffe vi (kanskje) ikke skulle hatt, og Rijks setter en Riisnæs-retur, så begynner kvaliteten å falle. Etter pause er ikke gutta på nett i det heletatt, og Aafk takker og bukker når en misforståelse leder til baklengs med Borch-assist.

Etter dette trykker Aalesund massivt på. Vi mister midtbanen totalt og innlegga og dødballene hagler. Sjøeng, Jarl og de andre rydder opp så godt vi kan, før vi gjør noen bytter så vi får kontroll på det igjen.

Rijks og Strand avgjør kampen, men det kunne gått annerledes. Skal sies at vi har en ganske grei benk med Strand, Lange, Hedenstad og Brajanac blant annet. Men vi kan vel kanskje ta det som et lite skremmeskudd. Obosligaen er uforutsigbar. Aafk vant 5-1 på Kongsvinger for noen dager siden. Det er sprø resultater og varierende prestasjoner over hele linja. Det eneste som er sikkert er at vi ikke taper, og det er derfor vi ligger der vi ligger.

Vi er 14-2-0 på de siste 16 etter vi tapte for XXX på 16 mai. De andre klubbene slår hverandre hele tida.

Nå nærmer opprykket seg, og det kan komme allerede til helga ute i skogen. Der er det fortsatt ledige billetter. Kjøp opp stadion, farg den blå. Tør du sitte hjemme?

Stjerner:

3 stjerner – Magnus Sjøeng
Andre trestjerner på rad. Gjør flere svære redninger både på kloss hold og fra distanse. Helt i orden med en keeper som virkelig finner formen når høstjakta er i gang.

2 stjerner – Mees Rijks
Har nok vært ekstremt frustrert de siste månedene, og leverer to mål når han får sjansen. Jobber utrettelig og kunne fort hatt hattricket.

1 stjerne – Sebastian Jarl
Kunne gått til flere, men Jarl får den for mye involveringer. Knaller til i dueller, dekker skudd og bidrar sterkt til å holde ledelsen når vi er under press.

Èn kommentar på “Vålerenga – Aalesund 4-1: Opprykkstoget står klart på perrongen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *